Механа-ресторант "Герана",

Механа-ресторант „Герана”, предлага на своите гости традиционни български ястия приготвени по стари рецепти като години наред предлага най-вкусното чеверме агне и прасе , специалитети от дивеч, собствено производство на дивечови колбаси , сушени филета , сушен бут (прошуто), домашен суджук,ориенталска кухня, свежи плодове и зеленчуци отгледани при домашни условия, както и качествени червени ,бели вина и спиртни напитки.

Спокойствие и уют


Ресторанта се състои от 80 места - закритата част, вип зала 15 места и 150 места лятна градина. Ресторанта е построен в български стил.

Можете да поръчате на нашият екип да Ви организираме мероприятие (тиймбилдинг, банкет, семейно тържество) или просто да седнете да се насладите на приятната атмосфера с чаша червено или бяло вино от нашата изба.

Руска баня


Също така разполагаме с руската баня състояща се от две съблекални с душове, парилка (сауна) , шоково ведро и басейн с джакузи. За ваше удобство помещението е оборудвано с чайник и всякакви напитки. Разполага и с отделна стая за отдих.

За построяването на руската баня и механа-ресторант „Герана”, са използвани материали като естествен дялан камък, стари тухли, ковано желяво и натурално дърво.

Нашите Специалитети

от кухнята на готвача