Шкорпиловци

Шкорпиловци - великолепенa курортна зона, разположена на Черноморското крайбрежие на България. Тук, на едно от най-живописните места в страната, склоновете на Стара планина покрити със зелени дъбови гори се срещат с морето. Белоснежните пясъчни плажове на Шкорпиловци са с дължина 15 км и ширина 150 м и не отстъпват по великолепие на френския лазурен бряг, италианската Ревиера и испанската Коста Брава. Плажната ивица с непрекъсната линия се простира надолу по югозападния бряг на Черно море, от курорта Камчия на север до Черни нос на юг.

Жилищен комплекс "Хънтърс Бийч"

ЕКОПАРК "Хънтърс Бийч" е жилищен комплекс, разположен в непосредствена близост до морския бряг в курортната заона на село Шкорпиловци. Пясъчните плажове се намират само на 250 метра. Районът е силно развиващ се и интересът към него расте с всяка следваща година. Инвестиция в подобен имот би била изключително печеливша, вземайки предвид и това, че комплексът функционира целогодишно, така че на собствениците на апартаменти се предлага услугата за управление на собствеността им при тяхното отсъствие. Услугата включва освен поддръжка на имота и оттдаването му под наем.

Сграда 1

Сграда 2

Луксозни студиа и апартаменти

Екопарк Hunter’s Beach предлага на своите гости луксозни студиа и апартаменти, разположени в три сгради. На територията на комплекса са разположени мини спа център с руска баня ( сауна, малък басейн с джакузи, шоково ведро и кът за отдих).

Откритият басейн и външния лоби бар в комплекса, работещи през летния сезон само за наши гости, ще Ви предложат допълнителен комфорт и спокойствие. За най-малките, детската площадка и детски басейн с пързалка в непосредствена близост до плувния басейн.

Сграда №1 се състои от 64 апартамента, в тази сграда се намира и ресторант „Герана“.

В сграда №2 се помещава хотела на комплекса, състоящ се от 14 луксозни апартамента за гости.

Изграждането на третата сграда на жилищния комплекс "Хънтърс Бийч" започна през октомври 2017 година. Общата площ на сградата е 5 350 м2, на който ще са разположени 81 апартамента:

28 мезонета

31 студиа

15 двустайни апартаменти

7 тристайни апартаменти

Апартаментите, които ще бъдат разположени в сграда 3, ще отговарят на всички изисквания на съвременните стандарти за жилищно строителство. При проектирането им приоритет бе максималната практичност и комфорт на жилищата. От тях ще има великолепен панорамен изглед към безкрайното море и дъбовите гори заобикалящи жилищният комплекс. Сградата ще бъде построена в традиционен български архитектурен стил. В строителството ще се използват само екологично чисти материали, произведени от компании с репутация в световен мащаб. Апартаментите ще се предлагат на купувачите в завършен вид. По желание на клиента, студио за интериорно проектиране е готово да разработи проект за обзавеждане.

За своите обитатели и гости комплекс "Хънтърс Бийч" е щастлив да предложи:

 • паркинг за гостите
 • лоби бар
 • открит плувен басейн
 • Руска баня
 • ресторант
 • пералня
 • коли под наем
 • магазин

Като допълнение към съществуващата инфраструктура, комплекс Екопарк "Хънтърс Бийч" планува да изгради :

 • Парк. На района, нает от лесничеството, има предвиден парк за почивка на обитателите на комплекса. Тук можете да се разхождате с деца си, да спортувате или просто да се наслдите на тишината, разхождайки се по дъбовите алеи.
 • Езеро. На територията на комплекса е замислено да има малко частно езеро, където ще се развъждат различни видове риба.
 • Рибен ресторант. На брега на езерото ще има уютен ресторант, предлагащ разнообразие от специалитети от прясно уловена риба.
 • Паркът предвижда изграждането на кът с волиери за развъждане на фазани, яребици и зайци. Тази част от парка несъмнено ще се превърне в любимо място за разходка на малки и големи любители на дивата природа.

При проявен интерес от Ваша страна за огледа или допълнителна информация свързана с покупка на апартамент, моля свържете се с нас на посочените контакти.

Отворен през цялата година Екопарк "Хънтърс Бийч" ще ви подари една незабравима приказна атмосфера за почивка на златното крайбрежие на топлото южно море, в което се преплитат романтиката и красотата на зелените дъбови гори, покриващи склонове на крайбрежните планини.